Leveringsinformatie

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,50. Bij een minimale besteding van €40 komen de verzendkosten te vervallen. Voor verzendingen naar het buitenland verzoeken wij u contact met ons op te nemen. 


Leveringstijden

Horse Barn streeft ernaar om de bestelling binnen 2 dagen, na ontvangst van betaling, te leveren. Mocht de levertijd van het product langer zijn, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. U heeft dan de mogelijkheid de bestelling te annuleren, waarna het factuurbedrag zal worden teruggestort. 


Bezorging

PostNL zal de bestelling 2 maal aanbieden op het opgegeven adres. Bent u de eerste dag niet thuis, dan zal PostNL het de volgende dag nog een keer proberen. Tevens ontvangt u een briefje in de bus met een 'niet-thuis-code'. Met behulp van deze code kunt u via de PostNL website zelf kiezen op welk moment u het pakketje wilt ontvangen. U heeft daar ook de mogelijkheid om het ontvangstadres te wijzigen. Mocht u bij de tweede bezorgpoging niet thuis zijn, dan zal er nogmaals een briefje worden achtergelaten met het adres van de dichtstbijzijnde postkantoor waar u de bestelling kunt ophalen. Voor het afhalen van het pakketje heeft u 10 dagen de tijd. 


Zending volgen

Wilt u de zending volgen? Nadat uw bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace code. Dit is een gratis service. Deze code kunt u invullen op http://www.tracktrace.nl om uw verzending te kunnen volgen.