Over ons

Welkom bij Horse Barn, de ruitersport speciaalzaak van het eiland Voorne Putten. Begonnen als klein ruitersport winkeltje in het jaar 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande ruitersportwinkels in de omgeving. Ondanks haar groei staat Horse Barn nog altijd bekend als een gezellige, sfeervolle shoplocatie, waar service, klantvriendelijkheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding voorop staan! Alles voor ruiter en paard is verkrijgbaar, zoals rijbroeken, helmen, bovenkleding, beugels, bitten en dekens. Kortom een winkel met een zeer breed assortiment, waar de klant nog echt koning(in) is.

De klanten bij Horse Barn voelen zich thuis zodra zij de winkel betreden. Winkelen bij Horse Barn wordt gezien als een leuk ‘uitje’ waarbij niets moet en alles mag. Ilona en Nel staan de klant dan ook graag te woord, nemen de tijd en bieden een oprecht advies. Om het gezellige shoppen op peil te houden organiseert Horse Barn jaarlijks diverse ‘activiteiten’ zoals de moonlight shopping, de kinderochtend en ligt er rond de kerstdagen altijd een leuk presentje klaar voor haar klanten.

Daarnaast heeft Horse Barn winkelen nog gemakkelijker gemaakt door middel van haar WEBSHOP. Op die manier is Horse Barn 24/7 bereikbaar voor geheel Nederland. Ook voor diverse OUTDOOR producten zoals het prachtige schoeisel van Ariat en Horka, bent u bij Horse Barn aan het juiste adres. Een totaaloverzicht van onze merken kunt u raadplegen onder het kopje MERKEN.

Tot ziens bij Horse Barn